Look These Here:

Loading...

Pavê de bombom Ouro Branco

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

Modo de preparo

No liquidificador, bata o açúcar, 4 xícaras (chá) de leite, o leite de coco, o chocolate em pó e o amido de milho.
Transfira para uma panela e leve ao fogo brando, mexendo sem parar até engrossar. Deixe esfriar.
Pique os bombons e reserve alguns para decorar.
Prepare a calda: derreta 150 g de chocolate em banho-maria ou no micro-ondas.
Aqueça 1/2 xícara (chá) de leite.
Misture o creme de leite e o leite quente até formar uma calda homogênea.
Para a montagem, em um refratário ou taças individuais, alterne camadas de creme e bombons picados.
Leve à geladeira e, na hora de servir, cubra com a calda e decore com bombons picados.
Dica:
você pode substituir o Ouro Branco® por seu bombom preferido.

Ingredients
  • Ingredientes
  • 1/2 xícara (chá) de açúcar
  • 4 1/2 xícaras (chá) de leite
  • 1 vidro de leite de coco
  • 5 colheres (sopa) de chocolate em pó
  • 5 colheres (sopa) de amido de milho
  • 20 bombons Ouro Branco®
  • 50 g de chocolate ao leite picado
  • 1/2 lata de creme de leite
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.