Look These Here:

Loading...

Costela desossada recheada

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

Modo de Preparo:

Pegue a costela, em pedaço único, e desosse – a
Tempere com sal a gosto
Junte os dois lados da costela com manteiga a gosto

Recheio

Recheie a costela pelo lado em que estavam os ossos
Primeiro cubra com a cebola ralada
Em seguida acrescente o provolone
Depois a cenoura ralada, cubra com metade da farofa, coloque a calabresa ralada,
o tomate, o bacon fatiado e cubra com o restante da farofa
Enrole a costela, de modo que os ingredientes fiquem pelo lado de dentro
Amarre bem, envolva em papel alumínio
Leve ao forno em temperatura média – alta por 4 horas e trinta minutos, lembrando de virá – la após 2 horas e 15 minutos
Tire do papel alumíno e deixe dourar por 15 minutos de cada lado

Ingredients
  • 1 costela bovina de aproximadamente 7 kg
  • 300 g de bacon fatiado
  • 300 g de lingüiça calabresa ralada
  • 300 g de provolone em fatias bem finas
  • 2 cebolas grandes raladas
  • 2 cenouras raladas
  • 2 tomates em fatias finas
  • 1 pacote de farofa pronta temperada
  • Manteiga para untar
  • Sal a gosto
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.