Look These Here:

Loading...

Churrasco com gergelim

Posted by , on 07 de fevereiro de 2013 in Brazil Recipes

Instructions

Modo de preparo:

Numa tigela, misture todos os ingredientes, exceto o açúcar e a carne. Numa vasilha larga e rasa, coloque a carne, polvilhe com o açúcar e depois cubra com o molho reservado. Deixe esfriar por uma hora. Aqueça a grelha ou a frigideira larga sobre o fogo alto. Se preferir, coloque a grelha sobre o carvão, o que dará um sabor especial e ligeiramente defumado à carne. Frite os pedaços de carne aos poucos, por tês minutos ou até dourarem por fora, mas ficarem úmidos por dentro.

Ingredients
  • · 1/2 xícara (chá) de molho de soja
  • · 1 colher (sopa) de óleo de gergelim
  • · 2 colheres (chá) de sementes de gergelim torradas
  • · 1/2 colher (chá) de molho de pimenta
  • · 3 dentes de alho picados
  • · 2 ramos de cebolinha cortados em pedaços grandes
  • · 750 g de contrafilé cortado em bifes finos e depois em tiras de 2 cm de largura
  • · 4 colheres (chá) de açúcar
  • Acessório:
  • · Grelha ou frigideira grande
Print or Save
This Recipe
Send by
Whatsapp
Suggested Recipes
Comment on this recipe

Search

News

loading...

Subscribers area

My cookbook
Login below to list your recipes

I forgot my password
I want to register
About us

Recipes Sovereigns was created with the aim of bringing delicious recipes for you who are looking for something to do and prepare that tasty recipe in the day, practical and fast, even the most elaborate take advantage of our collection of recipes.

Who we are

We are a team passionate about making and searching for recipes that is why we created this site for you who love the comfort of looking for your recipe to be able to make it without secrets.

By using our website, you acknowledge that you have read and understood our Cookies policy, Privacy Policy.